Harry Potter İntroduction

This book will connect you even more to the Harry Potter books! So you'll be a true Potterhead!

Last Updated

03/02/24

Chapters

4

Reads

297

Weasleys

Chapter 2

Weasley'ler toplam 9 kişiden oluşuyor. Bunlar:


1. Arthur Weasley (baba)


2. Molly Weasley (anne)


3.William Weasley


4.Charlie Weasley


5.Perce Weasley


6.Fred Weasley


7.George Weasley


8.Ronald Billius Weasley


9.Ginevra Molly Weasley


  Maddi durumları pek iyi değil. Ailenin babası Bay Weasley, Sihir Bakanlığı'nda Muggle Eserlerinin Kötüye Kullanımı Dairesi'nde çalışmaktadır. Ailenin annesi Mrs. Weasley ev hanımıdır ve genellikle her Noel'de çocukları ve tüm aile için kazak örer. En büyük kardeş Bill (William), Mısır'daki Gringotts Wizarding Bank'ta çalışıyor. İkinci kardeş Charlie ise Romanya'da ejderhalar üzerinde çalışıyor. Üçüncü kardeş Percy ise çalışkan bir Hogwarts öğrencisidir. İlk iki yılında Sınıf Başkanı, diğer yılında Öğrenci Başkanıydı. Dördüncü ve beşinci kardeşler olan Fred ve George Weasley ikiz kardeşlerdir. İkisi de komediyi seven komik kardeşler ama Fred biraz daha konuşkan. Altıncı kardeş Ron, Harry'nin ilk ve en yakın arkadaşıdır. Derslerinde pek iyi değil. İkinci yılında Uçan Ford Anglia ile Hogwarts'a gitmeye çalışırken Şamarcı Söğüt'e çarptı ve asasını kırdı. En küçük kız kardeş Ginny güzel, çekici ve tatlı bir bayandır. Ama çoğu Potterhead bunu sevemez. Bunun nedeni onun Weasley'lerden biri olması ve Harry'nin gelecekteki eşi olmasıdır.


     Weasley'lerin hepsi kızıl saçlıdır. Bu onların genetiğindeki en bilinen özelliktir. Yani eğer kızıl saçlı ve hafif çilli birini görürseniz, bu muhtemelen bir Weasley olabilir (şaka yapıyorum).

Hogwarts is Here © 2024
HogwartsIsHere.com was made for fans, by fans, and is not endorsed or supported directly or indirectly with Warner Bros. Entertainment, JK Rowling, Wizarding World Digital, or any of the official Harry Potter trademark/right holders.
Powered by minerva-s